Jste zde

Těstoviny
Trojbarevná vřetýnka-1 balení
Tvrdý sýr
Po 100 g 3 druhy (třeba uzený, eidam a ementál, možno i Niva apod.)-300 g
Hrášek-1 hrnek
Kukuřice-1 hrnek
Mrkev-1 hrnek
Majonéza-100 g
Bílý jogurt-0,5 kelímku
Kečup - jemný
2-3-3 lžíce
Česnek-1 stroužek
Majoránka-1 špetka
Oregáno-1 špetka
Kari-1 špetka
Voda
Sůl
Uvaříme těstoviny podle návodu, necháme schládnout. Nahrubo nastrouháme všechny sýry a smícháme s hráškem, kukuřicí a strouhanou (nebo na jemné nudličky krájenou) mrkví. Hrášek a kukuřice můžou být syrové, mražené, sterilované - co je po ruce. Umícháme na dresing majolku, jogurt a kečup, dochutíme stroužkem rozetřeného česneku, kořením a pokud jsme nepoužili zeleninu sterilovanou, tak trochu osolíme a naředíme cca 3 lžícemi vody.
Při použití sterilované zeleniny bývá směs dost slaná a se zbytky nálevu. Vše důkladně promícháme a necháme odležet 2 a více hodin v chladničce. Podáváme s pečivem, zeleninovým salátem, úžasné je to ke grilovanému masu.